Färjestadin Hannes Hyvönen saalisti jälleen yhden syöttöpisteen, kun suomalaishyökkääjän joukkue peittosi torstaina Ruotsin Elitserienissä Tukholman AIK:n maalein 6-3. Fredrik Norrena oli puolestaan maalilla, kun suomalaisvahdin Linköping taipui Joonas Lehtivuoren MoDolle osumin 1-2.

Suomalaishyökkääjät Ilkka Pikkarainen ja Timo Pärssinen jäivät pisteittä, kun miesten edustama Timrå peittosi vieraskaukalossa Skellefteån osumin 2-0. Skellefteån paidassa suomalaisista pelasivat Joel Mustonen sekä Hannu Pikkarainen.

Luulajan suomalaiset olivat puolestaan huippuiskussa, kun pohjoisruotsalaiset löivät Ilkka Heikkisen Växjön maalein 4-2. Luulajan paidassa maalinteossa onnistuivat sekä Toni Koivisto että Ville Viitaluoma. Topi Jaakola merkkautti kaksi ja Joonas Vihko yhden syöttöpisteen.

Mika Pyörälän Frölunda sen sijaan taipui sarjakärki HV-71:lle voittomaalikisan jälkeen osumin 3-4. Pyörälä viimeisteli ottelun avausmaalin toisessa erässä. Hyvässä iskussa oli myös HV:n suomalaispakki Mikko Luoma, joka heilutti niin ikään maaliverkkoa. Luoman maaliin esityön tekivät Jesse Joensuu ja Jukka Voutilainen.

Ruotsin Elitserien torstaina (8.12.)

Frölunda – HV-71 3-4 vl.
Färjestad – AIK 6-3
MoDo – Linköping 2-1
Skellefteå – Timrå 0-2
Växjö – Luulaja 2-4

//