Teemu Laine ampui Minskin voittomaalin


Ufan kultaleijona Antti Pihlström jäi jälleen ilman tehopisteitä, kun suomalaishyökkääjän joukkue kellisti keskiviikkona Venäjän KHL-liigassa SKA Pietarin maalein 5-4. Alexander Radulov takoi Ufan paidassa hurjat tehot 3+1. Vitali Proshkin merkkautti puolestaan pisteet 0+3.

Neftehimikin suomalaisvahti Tuomas Tarkki torjui puolestaan 4-2-voiton Janne Niskalan Atlant Mytishistä. Neftehimikin paidassa puolusti myös ykköspakkiparin Tuukka Mäntylä, joka jäi kuitenkin ilman tehopisteitä. Neftehimikin kakkosvitjassa hyökännyt Oskar Osala jäi niin ikään ilman tehopisteitä.

Niko Kapanen saalisti yhden syöttöpisteen, kun Kazan kaatoi Pekka Rautakallion Dynamo Riian maalein 3-1. Kazanin Jarkko Immonen sekä Dynamon Ville Nieminen ja Niclas Lucenius jäivät pisteittä. Petri Vehanen torjui Kazanin tolppien välissä voitto-ottelussa.

Laine viimeisteli voittomaalin


//
Jere Karalahden ja Teemu Laineen Dynamo Minsk peittosi Venäjän KHL-liigassa keskiviikkona Omskin maalein 3-1. Laine ampui joukkueensa voittomaalin toisessa erässä. Minskille onnistuivat myös Jeff Platt ja Daniel Corso. Karri Rämö torjui puolestaan Omskin maalilla.

Juhamatti Aaltosen ja Ville Lajusen Metallurg Magnitogorsk puolestaan kukisti HC Levin maalein 2-1. Sergei Mozjakin paukautti Metallurgin molemmat osumat.

Jugra nappasi 3-2-voiton TsSKA Moskovasta.

Venäjän KHL-liiga keskiviikkona (7.12.)

Omsk – Dynamo Minsk 1-3
Metallurg Magnitogorsk – HC Lev 2-1
Jugra – TsSKA Moskova 3-2
SKA Pietari – Ufa 4-5
Atlant Mytishi – Neztehimik Nizhnekamsk 2-4
Dynamo Riika – Ak Bars Kazan 1-3