Luulajan suomalaishyökkääjä Sami Sandel heilutti kertaalleen maaliverkkoa, kun pohjoisruotsalaiset taipuivat Ruotsin Elitserienissä lauantaina jatkoajan jälkeen Djurgårdenille maalein 4-5. Topi Jaakola sekä Luulajan suomalaisvitja Toni Koivisto-Ville Viitaluoma-Joonas Vihko jäivät ilman pisteitä.

HV-71:n suomalaishyökkääjä Jesse Joensuu oli hurjissa liekeissä, kun joukkue löi Linköpingin osumin 3-0. Joensuu laukoi kahdesti kiekon ohi Linköpingin suomalaisvahti Fredrik Norrenan. Jukka Voutilainen teki esityön molempiin Joensuun maaleihin.

Mika Pyörälän maali oli laiha lohtu Frölundalle, kun joukkue hävisi Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen Växjölle 2-6. Heikkinen ja Kallio jäivät ottelussa ilman pisteitä.

Suomalaisten maalitehtailua lauantain Elitserien-kierroksella jatkoi myös Färjestadin Hannes Hyvönen, joka takoi tehot 1+1 Färjestadin 5-3-voitossa MoDosta. Timrån Ilkka Pikkarainen onnistui niin ikään kertaalleen, kun Pikkaraisen ja Timo Pärssisen Timrå peittosi Brynäsin maalein 3-1. Pikkarainen tehtaili joukkueensa voittomaalin.

Ruotsin Elitserien lauantaina (3.12.)

Luulaja – Djurgården 4-5 ja.
Linköping – HV-71 0-3
Frölunda – Växjö 2-6
MoDo – Färdestad 3-5
Timrå – Brynäs 3-1