Summanen tekemässä karmean virheen?

Liigassa HPK - Tappara! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Raimo Summasen paluu Avangard Omskin luotsina ei ole alkanut ruusuisesti ainakaan tulosten valossa.

Omsk hävisi keskiviikkona vieraissa Severstal Tsherepovetsille 3-4 ja perjantaina Spartakille 1-3. Summanen miettii jo taktisia muutoksia.

– Jos haluamme pelata totaalijääkiekkoa, meidän on paineistettava vastustajaa 60 minuuttia. Jokaisen jääkiekkoilijan pitäisi silloin vetää täysillä vaihdot. Muussa tapauksessa riskeeraamme oman taktiikkamme. Siksi seuraavassa pelissä meidän on todennäköisesti panostettava enemmän puolustukseen, Summanen sanoo Sport-Expressin haastattelussa.

Summasen sanoja on vaikea uskoa, sillä joukkue teki Spartakia vastaan ainoastaan yhden maalin. Vaikka kahdessa pelissä omissa on soinut seitsemän kertaa, ei Summasen kannata lähteä peruuttelemaan. Se olisi entiseltä Leijona-valmentajalta karmaiseva virhe, sillä vaikka puolustukseen panostaminen tuottaisi voittoja, Summanen olisi kohta entinen Omsk-käskijä.

Oli nimittäin niin, että Summasen edeltäjä ja potkut saanut tshekkivalmentaja Rostislav Cada sai tulosta aikaan, mutta puolustusvoittoinen taktiikka aiheutti potkut. Venäläinen seurajohto ja vaativat fanit rakastavat hyökkäävää jääkiekkoa ja siinä jääkiekossa ei voi hirveästi peruutella.

//


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liigassa HPK - Tappara! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!