Ak Bars Kazanin Petri Vehanen oli iskusa, kun Tatarstanin ylpeys nappasi 1-0-voiton Atlant Mytishistä. Joukkueet tahkosivat täyden peliajan sekä jatkoajan päälle ilman maaleja, mutta Kazan voitti voittomaalikisan jälkeen. Kazanin paidassa pelasivat myös Jarkko Immonen ja Niko Kapanen. Moskovalaisten paidassa tappion suomalaisista koki Janne Niskala.

Ville Niemisen ja Niclas Luceniuksen Dynamo Riika puolestaan koki 2-4-tappion Salavat Julejev Ufalle. Dynamon suomalaiset jäivät ilman pisteitä kuten myös Ufan Antti Pihlström.

Ufan sankari oli kaksi maalia iskenyt Alexander Radulov.

Aaltonen maalinteossa

Juhamatti Aaltonen onnistui maalinteossa Metallurg Magnitogorskille maanantaina, kun joukkue nousi viime hetkillä 3-2-voittoon TsSKA Moskovasta. Aaltonen viimeisteli joukkueensa 1-0-osuman toisessa erässä.

Suomalaisen maalin jälkeen päätöserässä TsSKA:n Vjatseslav Buravtsikov sekä Aleksei Badjukov veivät vieraat johtoon. Viimeisen kolmen minuutin aikana Denis Hlistov ja Enver Lisin nostivat Magnitogorskin kuitenkin voittoon.

Suomalaisvahti Karri Rämö oli tolppien välissä, kun miehen edustama Omsk kukisti voittomaalikisan jälkeen HC Levin niukasti 1-0. Ratkaisun voittomaalikisassa taiteili Alex Frolov.

Hannu Jortikan luotsaama Amur Habarovsk kukisti puolestaan kotihallissaan Jonas Enlundin Sibir Novosibirskin maalein 3-2. Amurin maaleista vastasivat Sergei Plotnikov, Vitali Sulakov ja Dmitri Lugin. Sibirin osumat värkkäsivät Aleksandr Suglobov ja Stepan Sannikov.