Pyörälä ja Koivisto liekeissä Elitserienissä

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!


Ruotsin jääkiekon Elitserienin torstain suomalaissankari oli Luulajan HC:n Toni Koivisto, joka teki maalin ja ratkaisi lisäksi rankkarikisan 3-2 -vierasvoitossa Skellefteåsta. Koiviston maaliin syötön antoi Joonas Vihko. Voitollaan Luulaja vahvisti asemiaan play-off -viivan yläpuolella.

Frölundan Mika Pyörälä teki kaksi maalia 3-2 -jatkoaikatappiossa MoDolle. MoDon Joonas Lehtivuori sai syöttöpisteen. Sarjakakkosen HV 71:n Mikko Luoma teki maalin ja Jukka Voutilainen sai syöttöpisteen 3-2 -rankkarivoitossa Djurgårdenista.

Sarjakärki Brynäs voitti vieraissa Vaxjön 4-2. AIK otti 3-2 -jatkoaikavoiton Fredrik Norrenan Linköpingistä.

Elitserien torstaina:

AIK – Linköping 3-2 ja.
Färjestad – Timrå 2-3
HV-71 – Djurgården 3-2 vl.
Skellefteå – Luulaja 2-3 vl.
Växjö – Brynäs 2-4
MoDo – Frölunda 3-2