Pihlström kehuu Jukka Jalosen panosta MM-kullassa

Suomen sensaatiomainen MM-kulta oli ennen kaikkea modernin pelitavan ja oikeanlaisen johtamisen riemuvoitto.

Pääarkkitehtina hääri tietenkin päävalmentaja Jukka Jalonen, jonka pelaajatkin arvostavat korkealle. Antti Pihlström kehuu ylistävin sanoin erityisesti Jalosen panosta viime kevään MM-kullassa.

– Jukka (Jalonen) on hyvä valmentaja. Meillä oli systeemi, jonka mukaan jokaisen oli pelattava. Katsoimme videolta virheitämme. Jalonen selitti meille kaikille, mutta teki sen positiivisesti, Pihlström kertaa tapahtumia Sports.ru-sivustolle.

– Hän ei keskittynyt negatiivisiin asioihin. Hän piti joukkueen hyvällä tuulella, jotta pystyimme pelaamaan ilman pelkoa tehdä virheitä. Tämä on erittäin tärkeä asia. Mielestäni tämän takia voitimme. Kaverit menivät jäälle eikä heidän tarvinnut pelätä virheitä.

//