Avangard Omskin kapteenina operoiva Aleksei Kaljuzhni sanoo, että Raimo Summasen valinta pääpiiskuriksi voi olla seuran kannalta hyvä asia.

Kaljuzhni pelasi viime sesongilla, jolloin hän näki Summasen erottamisfarssin. Summanen tuntee joukkueen entuudestaan, mikä on oleellista kesken kauden tapahtuvissa valmentajanvaihdoissa.

– Summanen tuntee joukkueemme, mikä on tärkeä tekijä. Kesken kauden tapahtuva valmentajanvaihto on varsin riskialtista, koska se on uudelleenrakentamista. Summasen ei tarvitse tutustua meihin, vaan voimme edetä niin kuin viime vuonna. Toivon todella, että tämä kausi ei ole menetetty ja olemme valmiita pudotuspeleihin, Kaljuzhni sanoo goals.by-sivustolle.

Kaljuzhni uskoo, että Summanen saattaa jopa muuttaa omaa käytöstään. Toisaalta kaikkein tärkein asia on hyvät tulokset, joita armoton seurajohto vaatii.

– Ehkä jokainen ihminen tutkii omia virheitään ja haluaa oppia niistä. Ehkä mekin muutumme hieman ja tarkastelemme eri tavalla Raimon menetelmiä. Uskoisin, että Summanenkin tulee käyttäytymään hiukan eri tavalla. Mutta tärkeintä ei ole kuitenkaan Summasen ja pelaajien välinen suhtautuminen, vaan tulokset.

//