Petri Vehanen sai tehdä tiistaina kesken matsin tilaa Emil Garipoville Ak Bars Kazanin maalilla Neftehimikiä vastaan.

Vehasen selän taakse meni helppo 4-2 maali, mikä siivittikin Neftehimikin 4-3 voittoon.

Maalin jälkeen Kazan-luotsi Vladimir Krikunov penkitti suomalaisvahdin, kun taas vastustajan valmentaja Vladimir Golubovitsh keskittyi piikittelemään Vehasta mittelön päätyttyä.

– Vastustajan tekemät ensimmäiset maalit olivat karmeita virheitä. Toisessa erässä pelasimme vahvemmin, vaikka hävisimme aloituksia. Kolmannen erän nopea maali ja Vehasen virhe lisäsivät toivoamme voitosta, Golubovitsh kertasi matsin ratkaisuhetkiä.

Neftehimikin sankari oli suomalaishyökkääjä Oskar Osala, jonka lavasta syntyi kaksi osumaa. Osalan joukkuetoveri Tuukka Mäntylä syötti voittomaalin, kun taas Kazanin suomalaisista syöttöpisteelle ylsi Niko Kapanen.