Jokereiden neljän ottelun tappioputki päättyi keskiviikkona, kun joukkue voitti Raumalla Lukon 3-1. Jokerit hallitsi peliä selvästi ja teki maalinsa kolmannessa erässä. Ottelun sankari Janne Lahti pääsi eroon tehottomuusputkestaan maalattuaan kahdesti.

Jokerit tahkosi maaleitta 49 minuuttia, vaikka hallitsi peliä alustra saakka. Ensimmäisen erän lopulla Lauri Tukonen maalasi Lukon johtoon, kun Alexander Ruuttu istui jäähyllä. Lukon maalivahti Mika Noronen joutui lopulta antautuimaan kolmannessa erässä, kun Lahti pamautti Jeremy Dehnerin syötön sisään. Minuuttia myöhemmin Lahti teki toisen maalinsa saatuaan Teemu Pulkkisen lämäriin mailansa väliin. Lukko oli takalukossa ja erän viimeisellä minuutilla Nichlas Hardt teki Jokereiden kolmannen maalin tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai Lahti, kaksi tähteä Jokereiden unkarilaisvahti Zoltan Hetenyi ja yhden tähden Tukonen.

Lukko – Jokerit 1-3 (1-0,0-0,0-3)
17.33 1-0 Lauri Tukonen (Teemu Aalto) yv
49.01 1-1 Janne Lahti (Jeremy Dehner, Zoltan Hetenyi) tv
50.27 1-2 Janne Lahti (Teemu Pulkkinen, Ilari Filppula)
59.42 1-3 Nichlas Hardt (Ossi Väänänen, Riku Hahl) tm