JYP-agentti: Hubacek on kova kamppailija

Liigassa HPK - Tappara! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!


JYP vahvisti hyökkäystään maanantaina, kun joukkueeseen liittyy loppukaudeksi 32-vuotias tsekkihyökkääjä Petr Hubacek. Hubacek on pelannut alkukauden Tsekissä kasvattajaseurassaan HC Kometa Brnossa. Mies on voittanut Tsekin maajoukkueessa MM-kultaa, hopeaa ja pronssia ja kuului myös marraskuun maajoukkueturnauksessa Tsekin maajoukkueeseen.

– Petr Hubacek on työteliäs ja monipuolinen energiapelaaja, joka pelaa voittavaa jääkiekkoa. Hän on kova kamppailija, jolla on vahva rightin laukaus ylivoimapelissä. Hubacekillä oli iso rooli Tsekin MM-kultajoukkueen alivoimamiehistössä, joka päästi turnauksessa vain kaksi alivoimaalia ja teki neljä maalia pelatessaan vajaalla.
Hubacek on pelannut pääosin laitahyökkääjänä, mutta pystyy pelaamaan myös keskushyökkääjänä, sanoo JYPin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari.

Hubacek pelasi 2000-luvun alussa kaksi kautta Pohjois-Amerikassa Philadelphia Flyersin organisaatiossa pääosin AHL:n Philadelphia Phantomsissa. Pohjois-Amerikasta hän palasi Tshekkiin HC Zliniin. Ura jatkui seuraavat kauden HC Vitkovicessa, josta hän siirtyi kaudella 2009 – 2010 Brnoon. Kaudella 2006 – 2007 hän pelasi Sveitsin liigassa playoffspelit Bernin riveissä ja kaudella 2008 – 2009 KHL:ssä 35 ottelua Neftehimik Nizhnekamskissa.

Hubacek nousi kaudella 2005 – 2006 Tsekin A-maajoukkueeseen, jossa on pelannut siitä eteenpäin yhtä kautta lukuun ottamatta jokaisella kaudella. Maajoukkueurallaan hän ollut voittamassa Tsekille MM-kultaa 2010, hopeaa 2006 ja pronssia 2011.

Hubacek pelaa JYP-paidassa jo keskiviikkona 7.12. kotiottelussa Pelicansia vastaan.