Jokerit jäi European Trophy-turnauksessa hopealle hävittyään Wienissä pelatussa finaaliottelussa Red Bull Salzburgille 2-3. Jokerit johti ottelua 2-0, mutta heikko päätöserän alku kostautui ja Salzburg teki tarvittavat maalinsa.

Jokerit siirtyi johtoon vain kahdeksan sekunnin jälkeen, kun Nichlas Hardt osui Ilari Filppulan järjestämästä paikasta. Toisen erän alussa Jokerit sai toisen maalin, jonka viimeisteli Jarkko Ruutu komealla laukauksella. Danny Bois kavensi 1-2:een ja toisen erän alussa sama mies tasoitti maalin edustalla hässäkästä 2-2:een. Sen jälkeen Jokereiden peli oli sekaisin ja Akim Aliu onnistui tekemään voittomaalin, kun Jokereiden puolustus unohti hänet vapaaksi.

Jokerit tuhlasi ottelussa useamman maalipaikan ja Salzburgin maalivahti Marty Turco pelasti kertaalleen maaliviivalta. Aivan ottelun lopussa Jarkko Ruutu otti typerän jäähyn, joka osaltaan varmisti voiton Salzburgin eduksi.

Jokerit – Red Bull Salzburg 2-3 (1-0,1-1,0-2)

0.08 1-0 Nichlas Hardt (Ilari Filppula)
26.56 2-0 Jarkko Ruutu
33.10 2-1 Danny Bois (Ryan Glenn)
41.11 2-2 Danny Bois
47.44 2-3 Akim Aliu