Alkukauden pahiin alisuorittajiin lukeutunut Ilves on piristynyt joulua kohden. Tamperelaiset kaatoivat keskiviikona SM-liigakierroksella Oulun Kärpät kotihallissaan Hakametsässä maalein 3-0.

Ottelu ratkesi lopulta reilussa puolessa minuutissa heti toisen erän alussa. Ensin Masi Marjamäki takoi pelin avausmaalin ajassa 20.38 ja jo ajassa 21.11 Mark Lee vei Ilveksen kahden maalin karkumatkalle. Ryan Glenn iski vielä ottelun lopussa tyhjiin loppulukemat 3-0.

Kolmella tähdellä kamppailussa palkittiin Ilves-puolustaja Ville Koistinen. Nollapelin torjunut Miika Wiikman sai kaksi tähteä ja yhden tähden saalisti Glenn.

Ilves ja SaiPa ovat nyt tasoissa SM-liigan hännillä, mutta tamperelaiset ovat pelanneet kaksi ottelua enemmän.

Ilves – Kärpät 2-0(0-0, 2-0, 1-0)
20.38 1-0 Masi Marjamäki (Joonas Rask, Nils Bäckström)
21.11 2-0 Mark Lee (Ville Koistinen, Jesse Niinimäki)
57.15 3-0 Ryan Glenn (Kai Kantola) AV TM