Novgorod Torpedo suomalaispuolustaja Juuso Hietanen onnistui maalinteossa, kun Kari Jalosen luotsaama miehistö kukisti torstaina Severstalin maalein 3-2. Hietanen viimeisteli joukkueensa 2-2-tasoituksen toisessa erässä. Pasi Puistola merkkautti Severstalin paidassa yhden syöttöpisteen.

Myös OHK Dynamon Leo Komarov heilutti maaliverkkoa, kun moskovalaiset löivät Vitjaz Tsehovin rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. Komarov iski Dynamon 1-0-maalin avauserässä. Sen jälkeen Vitjazin Artemi Panarin iski toisessa erässä tasoituksen. Kolmannessa erässä Jakub Klepis vei Dynamon taas johtoon, mutta Tsehov tasoitti ajassa 59.02 Mihail Anisinin toimesta.

Ratkaisu syntyi Marek Kvapilin mailan lavasta voittomaalikisassa.

Sibirin suomalaiset tulessa

Sibir Novosibirskin suomalaiset Jori Lehterä ja Jonas Enlund olivat pirteällä pelipäällä, kun Sibir peittosi torstaina Venäjän KHL-liigassa jatkoajalla Barys Astanan maalein 4-3. Sekä Lehterä että Enlund merkkauttivat tehot 0+3.

Lehterän ja Enlundin ketjun kolmas lenkki Vladimir Tarasenko iski puolestaan kolme maalia. Voittomaalin mies ampui ajassa 63.35. Maalinteossa onnistui myös Vjatsheslav Belov.

Barysin kaikki maalit takoi puolestaan jenkkihyökkääjä Brandon Bochenski.