JYPin päävalmentaja Jyrki Aho antoi perjantaina entiselle oppi-isälleen Risto Dufvalle oppitunnin siitä, kuinka jääkiekkoa pelataan. JYP voitti Tapparan perjantaina peräti 6-0. Tappara oli ottelussa todella surkea ja Dufvan suojatit näyttivät suorastaan kunnioittavan kotijoukkuetta.

Tapparan maalivahti Jani Nieminen esitti kahdessa ensimmäisessä erässä monta hienoa torjuntaa, mutta hänen panoksestaan huolimatta JYPin Juha-Pekka Hytönen maalasi kahdesti ja Jani Tuppurainen kerran. Kolmannen erän alussa Eric Perrin latasi maalin ylivoimalla. Sen jälkeen Tuppurainen teki toisen maalinsa ja Antti Jaatinen kaunisteli vielä JYPin voittolukemia.

Komeat tehopisteet 2+2 kerännyt Tuppurainen sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Hytönen ja yhden tähden Perrin.

JYP – Tappara 6-0 (1-0,2-0,3-0)

4.58 1-0 Juha-Pekka Hytönen (Ossi Louhivaara, Tuomas Pihlman)
24.46 2-0 Jani Tuppurainen (Harri Pesonen)
31.14 3-0 Juha-Pekka Hytönen (Jani Tuppurainen)
43.23 4-0 Eric Perrin (Jani Tuppurainen, Arto Laatikainen) yv
46.30 5-0 Jani Tuppurainen (Eric Perrin)
58.29 6-0 Antti Jaatinen (Eric Perrin, Harri Pesonen)

JYP: Riku Helenius 5+7+3=15