JYPin tehoton peli jatkui jälleen perjantaina Espoossa, kun Blues kellisti viime vuosina runkosarjaa dominoineen jyväskyläläispoppoon maalein 3-1. Voittonsa myötä Blues nousi SM-liigassa kuudenneksi, kun taas JYP on vasta yhdeksäntenä.

Avauserässä Bluesin vei ylivoimalla johtoon Toni Kähkönen, jolle paikan petasivat Ville Varakas sekä Teemu Ramstedt. Roope Talaja vei espoolaiset toisessa erässä jo kahden maalin karkumatkalle.

Toisen erän lopussa JYPin Tuomas Pihlman heräsi hetkeksi horteestaan ja iski ylivoimalla 2-1-lukemat. JYPin kiri tyssäsi kuitenkin lopulta ajassa 59.40, kun Kähkönen iski tyhjiin illan toisensa.

Kaksi maalia viimeistellyt Kähkönen palkittiin kolmella IS-tähdellä. Kaksi tähteä sai Blues-vahti Patrick Galbraith ja yhden tähden Pihlman.

Blues – JYP 3-1(1-0, 1-1, 1-0)
15.53 1-0 Toni Kähkönen (Ville Varakas, Teemu Ramstedt) YV
28.48 2-0 Roope Talaja (Roope Ranta)
37.56 2-1 Tuomas Pihlman (Juha-Pekka Hytönen, Petr Hubacek) YV
59.40 3-1 Toni Kähkönen (Oskari Korpikari, Joakim Eriksson) TM