Kotiyleisöllä riitti perjantaina riemuittavaa Porissa, kun Ässät antoi Lukolle isän kädestä voittaen lopulta 6-3. Ottelu ratkesi jo toisessa erässä, jossa Ässät teki viisi maalia. Sarjataulukossa Ässät jatkaa tiukasti kakkospaikalla.

Ässät sai komean alun, kun Joel Armia pääsi läpiajoon ja yllätti taitavasti Lukon maalivahdin Mika Norosen. Avauserän lopulla Teemu Nurmi laukoi ylämummoon tasoittaen 1-1:een, mutta toisen erän alussa Tomas Zaborsky ja Armia maalasivat 26 sekunnin sisällä tilanteen 3-1:een.

Jussi Pesosen vanhanaikaisella tekemä 3-2 -maali toi Lukolle vielä toivoa, mutta sen jälkeen joukkue puolustu kehnosti ja Stephen Dixon, Tuomas Santavuori ja Zaborsky maalasivat 6-2:een. Kolmas erä oli pelkkää pelailua. Lauri Tukosen kavennus ylivoimalla ei Lukkoa lohduttanut.

Kolme IS-tähteä sai Armia, kaksi tähteä Zaborsky ja yhden tähden Santavuori.

Ässät – Lukko 6-3 (1-1,5-1,0-1)

0.45 1-0 Joel Armia (Aki Uusikartano, Tuomas Santavuori)
17.07 1-1 Teemu Nurmi (Janne Keränen, Kris Beech)
23.17 2-1 Tomas Zaborsky (Jesse Jyrkkiö, Veli-Matti Savinainen) yv
23.43 3-1 Joel Armia (Aki Uusikartano, Tuomas Santavuori)
30.22 3-2 Jussi Pesonen (Teemu Aalto)
31.59 4-2 Stephen Dixon (Ville Uusitalo)
35.23 5-2 Tuomas Santavuori (Aki Uusikartano, Joel Armia)
37.05 6-2 Tomas Zaborsky (Veli-Matti Savinainen, Stephen Dixon)