Turun Palloseuran vuoristorata jääkiekon SM-liigassa jatkui keskiviikkona positiivisissa merkeissä, kun joukkue haki sarjakakkonen Porin Ässistä 4-3-voiton. Voittonsa myötä turkulaiset kohentelivat asemiaan sarjan tasaisessa keskikastissa, kun taas Ässät antoi lisää simaa sarjakärki KalPalle.

TPS käytännössä ratkaisi ottelun toisessa erässä, jonka se vei 3-0 Ville Vahalahden, Rasmus Ristolaisen ja Marko Anttilan maaleilla. Päätöserän alkuun Ässät kehitti kirin ja nousi maalin päähän, kun sekä Kristian Kudroc että Tomas Zaborsky onnistuivat.

TPS karkasi kolmannen erän puolivälissä taas kahden maalin karkumatkalle, kun Anttila takoi illan toisensa. Veli-Matti Savinainen kavensi vielä Ässille loppuhetkillä, mutta sen lähemmäksi porilaiset eivät päässeet.

TPS:n superjunnu Rasmus Ristolainen iski pisteet 1+1. Ville Vahalahti oli vieläkin paremmassa iskussa tehoin 1+2. Myös Marko Anttilan kaksi maalia oli kova suoritus.

Kolmella tähdellä palkittiin Valahti, kaksi tähteä sai Zaborsky ja yhden tähden Anttila.

Ässät – TPS 3-4(0-0, 0-3, 3-1)
25.18 0-1 Ville Vahalahti (Michal Birner, Rasmus Ristolainen)
29.33 0-2 Rasmus Ristolainen (Ville Vahalahti, Jarkko Hattunen) YV
36.09 0-3 Marko Anttila (Ville Vahalahti, Tomas Plihal) YV
41.01 1-3 Kristian Kudroc (Tomas Zaborsky, Stephen Dixon) YV
42.54 2-3 Tomas Zaborsky (Stephen Dixon, Miko Malkamäki)
50.11 2-4 Marko Anttila (Tomas Plihal)
56.59 3-4 Veli-Matti Savinainen (Tomas Zaborsky, Stephen Dixon)

Maalivahdit:
Ässät: Juha Järvenpää 13+12+14=39 (vaihto ulos 56.23, vaihto sisään 56.59, vaihto ulos 58.40)
Ässät Antti Raanta 0+0+0=0 (vaihto sisään 56.23, vaihto ulos 56.59)