Torpedon Pekka Tuokkola nollasi Neftehimikin

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!


KHL:n maanantain otteluiden suomalaistähti oli Nizhny-Novgorodin Torpedon Pekka Tuokkola, joka torjui komean nollapelin 5-0 päättyneessä kotiottelussa Neftekhikik Nizhnekamskista. Valko-Venäjän maajoukkuemies Alexei Ugarov onnistui maalinteossa kahdesti. Tuomas Tarkilla ei ollut paras iltansa Nizhnekamskin maalilla.

Myös AK Bars Kazanin maalivahdilla Petri Vehasella oli kehno ilta seuran hävitessä Moskovassa OHK Dynamolle 0-3. Vehanen imuroi taakseen Ilja Gorokhovin 2-0 -maalin. Sergei Soinin ja Sergei Konkovin maalit eivät olleet Vehasen mokia.

Kazanin suomalaishyökkääjistä Niko Kapanen, Antti Miettinen ja Jarkko Immonen olivat todella vaisuja. Dynamon Leo Komarov esiintyi pirteästi, mutta ei onnistunut maalinteossa. Seurakaveri Janne Jalasvaara esitti rajun taklauksen, jonka jälkeen Kazanin tähti Danis Zaripov oli suorastaan pyörryksissä.