Toni Mäkiaho Kiekko-Vantaan paitaan

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!


Kiekko-Vantaa saa kovan luokan vahvistuksen hyökkäyskalustoon, kun 36-vuotias Toni Mäkiaho tekee paluun lohipaitaan ottelukohtaisella sopimuksella. Mäkiaho on mukana Kiekko-Vantaan kokoonpanossa jo keskiviikkona kun K-Vantaa kohtaavat Valtti Areenassa SaPKon.

Mäkiahon nimi muistetaan hyvin Vantaalla, tulihan mies viime kaudella mukaan Kiekko-Vantaan joukkueeseen lokakuussa 2010 pelaten ottelukohtaisella sopimuksella vantaalaisten kapteenina 28 ottelua. Niistä Mäkiaho kirjautti tilastokirjoihin 32 tehopistettä (12+20).

Kuluvalla kaudella Mäkiaho on pelannut SM-liigaa TPS:n paidassa. 19 ottelusta tilastoihin kirjattiin viisi tehopistettä (2+3) ja 12 jäähyminuuttia reilun 12 minuutin ottelukohtaisella peliajalla.

Mäkiaho on ehdottomasti yksi kiekkoilevan Suomen tunnetuimpia nimiä, joka urallaan on pelannut yli 700 liigaottelua.