Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Veli-Matti Savinaisen kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella kaikki Ässien 21 ottelua tehoin 7+4 =11. Ässät pitää monipuolisen Savinaisen jatkosopimusta tärkeänä.

– Savinainen on arvokas pelaaja joukkueelle. Hän on erittäin hyvä alivoimapelaaja, mutta hän pystyy ratkaisuihin myös hyökkäyspäässä. Hän pystyy nostamaan henkilökohtaisella panoksellaan ketjunsa pelitasoa joka ilta, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

– Hienoa, että Ässät halusi pitää minut joukkueessa. Olen kehittynyt Ässissä joka vuosi ja uskon, että tulen kehittymään täällä jatkossakin, vuodesta 2007 Ässissä pelannut Savinainen kertoi.

Ässät tiedottaa myös pidentäneensä Tommi Taimen sopimusta yhdellä vuodella. Hienoa tulokaskautta pelaava puolustaja on pelannut 20 ottelua tehoin 1+6 =7. Alun perin Ässäkasvatin sopimus ulottui kevääseen 2013.

– Haluamme pitää kiinni omista kasvateistamme ja Taimi on pelannut hienon alkukauden. Hän tuo puolustukseemme kiekollista osaamista ja hänellä on erittäin hyvä laukaus. Taimen tasoisia nuoria puolustajia ei ole tässä sarjassa kovinkaan montaa, Mika Toivola kertoi.