Petri Kontiolan joukkue KHL:n piikkipaikalla

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!


Petri Kontiolan edustama Traktor Tseljabinsk ylsi vieraskentällä voittoon lauantain KHL-kierroksella, kun vastassa oli sikailijajoukkue Vitjaz Tsehov. Traktor nappasi voiton maalein 5-1. Joukkueen osumista vastasivat Aleksandr Rjazantsev, Anton Glinkin kahdesti, Dmitri Sajustov ja Anton Burdasov.

Mikko Lehtosen ja Pasi Puistolan Severstal Tserepovets hävisi voittomaalikisan jälkeen Jekaterinburg Avtomobilistille. Vierasjoukkueen sankari oli Fjodor Malihin, joka paukutti Avtomobilistin molemmat osumat varsinaiselle peliajalla. Severstalin maalit varsinaisella peliajalla laukoi puolestaan Ruslan Nurtdinov.

Päivän kolmannessa ottelussa Kazakstanin pääkaupungin ylpeys Barys Astana peittosi Moskovassa Spartakin tiukan taiston jälkeen osumin 3-2. Astanan maaleista vastasivat Lukas Kaspar kahdesti, Jonas Junland ja Vadim Krasnoslobodtsev.

Kontiolan Traktor tukevoitti voittonsa myötä johtoasemaansa itäisen konferenssin kärjessä. Lehtosen ja Puistolan Severstal on puolestaan lännessä kuudentena.

KHL lauantaina:

Vitjaz Tsehov – Traktor Tseljabinsk 1-5
Severstal Tserepovets – Jekaterinburg Avtomobilist 2-3 vl.
Spartak Moskova – Barys Astana 2-4