SM-liigan sarjakakkonen Pelicans pystyi lauantaina ottamaan voiton Lukosta, vaikka oli ollut kahden maalin tappioasemassa. Ratkaisu venyi 2-2 -tilanteessa rankkarikisaan, jossa Ryan Lasch laukoi ratkaisevan osuman. Rankkarikisa päättyi Perttu Lindgrenin epäonnistumiseen hänen onnistuttua aiemmin illan ensimmäisessä rankkarissaan.

Lindgren tykitti Lukon avauserässä johtoon komealla rannelaukauksellaan. Teemu Aalto laukoi Lukon ylivoimalla toisessa erässä 2-0 -johtoon, mutta Pelicans taisteli ja Tommi Paakkolanvaara kavensi läpiajosta 1-2:een. Pelicansin tasoituksen teki Max Wärn, jonka Lukon puolustus oli unohtanut vapaaksi. Pelicansilla olio hyviä paikkoja ottelun ratkaisuun toisessa ja kolmannessa erässä, mutta Mika Norosen torjunnat pitivät Lukkoa pystyssä.

Kolme IS-tähteä sai Lindgren, joka paluunsa jälkeen on ollut vahvassa vedossa. Kaksi tähteä sai Hodgman ja yhden tähden Paakkolanvaara.

Pelicans – Lukko 3-2 rl (0-1,2-1,0-0,0-0,1-0)

19.11 0-1 Perttu Lindgren (Björn Melin, Lauri Tukonen)
27.36 0-2 Teemu Aalto (Jussi Pesonen, Perttu Lindgren) yv
29.26 1-2 Tommi Paakkolanvaara (Marko Pöyhönen)
37.29 2-2 Max Wärn (Justin Hodgman, Joonas Jalvanti)
voittomaalikisa: 3-2 Ryan Lasch

Pelicans: Niko Hovinen 7+6+2+0=15
Lukko: Mika Noronen 11+12+9+3=35