Viime viikolla kolme ottelua hävinnyt Jokerit palasi voittojen tielle lyötyään tiistaina Tapparan murskaavasti 6-1. Tällä kerralla Jokereiden maalinteko oli kunnossa ja ylivoimapelikin näytti toimivan. Paljon keskustelua herättänyt Jarkko Ruutu oli tällä kerralla mies paikallaan ja oli tehoillaan 1+2 ottelun paras pistemies.

Ensimmäinen erä oli Jokereiden täydellistä hallintaa ja Ilari Filppulan sekä Jeremy Dehnerin maaleilla kotijoukkue johti kuuden minuutin jälkeen 2-0. Toisen erän alussa Antti Kerälä maalasi ylivoimakuviosta 3-0:aan. Jukka Peltola kavensi kolmannen erän alussa 1-3:een, mutta Tomi Mäen alivoimamaali kolmisen minuuttia myöhemmin päätti Tapparan orastavan kirin.

Päätöserän lopulla Riku Hahl ja Ruutu näyttivät kirvesrinnoille vielä mallia maalinteon jalosta taidosta.

Kolme IS-tähteä sai Ruutu, kaksi tähteä Filppula ja yhden tähden Dehner.

Jokerit – Tappara 6-1 (2-0,1-0,3-1)
4.59 1-0 Ilari Filppula (Nichlas Hardt, Teemu Eronen) sr
6.29 2-0 Jeremy Dehner (Jarkko Ruutu, Riku Hahl)
22.00 3-0 Antti Kerälä (Teemu Pulkkinen, Janne Lahti) yv
44.56 3-1 Jukka Peltola (Jussi Makkonen, Antti Erkinjuntti)
47.17 4-1 Tomi Mäki (Henri Heino) av sr
57.30 5-1 Riku Hahl (Jarkko Ruutu, Antti-Jussi Niemi)
58.08 6-1 Jarkko Ruutu (Jani Rita, John Klingberg)