Miettinen ja Komarov maalinteossa KHL:ssä

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!


Moskovan OHK Dynamo nousi KHL:n läntisessä konferenssissa kakkospaikalle tyrmättyään hallitsevan mestarin Salavat Julajev Ufan 7-3. Yhden Dynamon maaleista viimeisteli viime kevään maailmanmestari Leo Komarov. Hän latasi joukkueensa 3-2 -johtomaalin toisessa erässä komeasti maalin kattoon.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Vjatsheslav Kozlov maalasi Dynamon pelaajista kahdesti. Muista joukkueen osumista vastasivat Komarovin lisäksi Juri Babenko, Sergei Konkov, Alexei Kudashov ja Sergei Soin. Ottelua alussa 2-1 johtaneen Ufan maalit viimeistelivät Sergei Emelin, Alexander Radulov ja Sergei Zinoviev.

Kari Jalosen luotsaama Torpedo Novgorod kukisti puolestaan Ak Bars Kazanin maalein 5-3. Torpedon Juuso Hietanen sai yhden syöttöpisteen. Kazanin suomalaisista Antti Miettinen maalasi kerran ja Jarkko Immonen sai yhden syöttöpisteen. Petri Vehanen torjui Kazanin maalilla.