Kontiola ampui Traktorin voittomaalin


KHL:n läntisessä konferenssissa kohtasivat torstaina kärkijoukkueet, kun Moskovan Dynamo saapui Pietariin SKA:n vieraaksi. Dynamo voitti ottelun lopulta 4-3. Grigori Shafigullin teki voittomaalin nelisen minuuttia ennen loppua.

Ensimmäisen erän jälkeen Dynamo oli johtanut Shafigullinin ja Artem Tshernovin maaleilla 2-0. Toisen erän alussa SKA nousi Tony Mårtenssonin ja Maxim Rybinin maaleilla tasoihin. Vjatsheslav Kozlov maalasi Dynamon ennen toista erätaukoa 3-2 -johtoon, mutta Dmitri Kalinin tasoitti kolmannessa erässä vielä 3-3:een. Shafigullinin maali oli SKA:lle sen jälkeen todella harmittava takaisiku.

SKA jatkaa läntisen konferenssin kärjessä, mutta eroa Dynamoon on enää kolme pistettä.

Tsheljabinskin Traktor vankisti asemiaan KHL-jääkiekkoliigan itäisen konferenssin kärjessä voitettuaan torstain kotiottelussaan Minskin Dynamon 4-2. Minsk oli johtanut ottelua Zbynek Irglin ja Geoff Plattin maaleilla kahdesti, mutta Jevgeni Kuznetsov ja Stanislav Tshistov maalasivat Tsheljabinskin tasoihin. Voittomaalin viimeisteli lupaavan Kuznetsovin syötöstä kolmannen erän alussa Petri Kontiola ja lopuksi osui vielä Alexander Ryazantsev.

Traktor on nyt neljä pistettä edellä idässä toisena olevaa Amur Habarovskia, vaikka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Minsk on läntisessä konferenssissa kolmantena. Edellä ovat SKA Pietari ja Moskovan Dynamo.

KHL-liiga torstaina:

Traktor Tseljabinsk – Dynamo Minsk 4-2
SKA Pietari – OHK Dynamo 3-4