Ari Ahoselle neljäs voitto putkeen


Metallurg Magnitogorskin suomalaisvahti Ari Ahonen jatkaa voittojen tiellä Venäjän KHL-liigassa. Keskiviikkona Ahonen torjui nurin Hanty-Mansijskin Jugran maalein 5-3. Magnitogorskin suomalaisista Juhamatti Aaltonen saalisti tehot 1+1.

Metallurgin maaleista vastasivat Aaltosen lisäksi Dmitri Kazionov, Aleksei Bondarev, Sergei Mozjakin ja Tomas Rolinek. Jugran maalit merkittiin puolestaan Igor Magoginin, Sergei Demaginin ja Ivan Hlintshevin nimiin.

Magnitogorsk on KHL:ssä voittonsa jälkeen itäisessä konferenssissa neljäntenä. Jugra majailee puolestaan seitsemäntenä.

Ville Niemisen ja Niclas Luceniuksen Dynamo Riika peittosi puolestaan TsSKA Moskovan osumin 2-1. Pekka Rautakallion luotsaama miehistö on KHL:n läntisessä konferenssissa kahdeksantana ja TsSKA kuudentena.

KHL keskiviikkona:

Jugra – Magnitogorsk 3-5
TsSKA Moskova – Dynamo Riika 1-2