JYP aloitti kautensa SM-liigassa häviämällä KalPalle tehottomalla esityksellä 0-2. JYP:n valmentaja Risto Dufva näki joukkueensa pelissä positiivisiakin asioita tappiosta huolimatta.

– KalPa oli pikkuisen edellä kaksi ensimmäistä erää. Sitten ihan omasta virheestä kolmannen erän alkuun ratkaisu syntyi. Tämä oli minun laskuissa yhden maalin peli ja se me annettiin kaverille. Toisaalta oltiin onnekkaita, ettei KalPa saanut kahdessa ekassa erässä maaleja, joita se kuitenkin hallitsi, Dufva kertoi.

– Vähän vietiin näennäisesti kolmatta erää, mutta kunnon paikkoja ei saatu aikaan. Mielestäni KalPa oli juurin tuon verran parempi. Meillä oli vähän hyökkäyspeli vaisua. Se ei riittänyt tänään. Alivoima oli meiltä erittäin hyvää ja taistelevaa. Ylivoima puolestaan oli vielä hakusessa, jatkoi Dufva.

JYP pääsee yrittämään pistetilinsä avaamista uudelleen lauantaina Kärppiä vastaan. Ottelu pelataan Oulussa.

//