Yhden kauden tauon jälkeen Phoenixiin palannut Petteri Nokelainen vastasi kamppailun viimeisestä maalista, kun Coyotes haki 7-4 -vierasvoiton Anaheim Ducksin hallista NHL:n harjoituspelissä tiistaina. Anaheimin Teemu Selänne saalisti ottelulussa yhden syöttöpisteen.

Selänne oli mukana Andrew Coglianon maalissa, joka toi Anaheimin 3-3 -tasalukemiin toisessa erässä. Phoenix vei kuitenkin päätöserän nimiinsä 4-1 ja meni menojaan. Nokelainen sinetöi Coyotesin voiton tyhjiin.

Suomalaisista kaukalossa nähtiin myös Anaheimin Saku Koivu. Toni Lydman ja Iiro Tarkki eivät olleet varsin nuorella ryhmällä liikkellä olleen Ducksin kokoonpanossa. Phoenixin Lauri Korpikoski ei ollut matkustanut Coyotes-ryhmän mukana Anaheimiin.

Kaukalon hahmoina häärivät Phoenixin hyökkääjät Patrick O´Sullivan ja Andy Miele. O´Sullivan keräsi tehot 2+2 ja viime kaudella USA:n yliopistosarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Miele 1+2. Anaheimin tehokkaimpia olivat Cogliano (1+1) ja Kyle Palmieri (1+1).