Jääkiekon Suomen mestaruuden kahtena viime keväänä vienyt Tappara lähtee myös uuteen kauteen kovin tavoittein.

Pelaajarintamalla vahvistunut kirvesrintainen lauma on alkavallakin sesongilla ainakin paperilla yksi suurimmista suosikeista.

Hyökkääjävirtuoosi Jan-Mikael Järvisellä on selvät tavoitteet uuden kauden alla.

– Tavoitteet ovat totta kai menestyä henkilökohtaisesti ja varsinkin joukkuetasolla. Siitä on viime kausien aikana saanut nauttia, eikä siitä halua luopua. Se on tämän homman suola, kaksinkertainen Suomen mestari sanoo Liigan nettisivujen videohaastattelussa.

Joukkueen leirissä palaset ovat hyvin paikoillaan. Järvinen näkee, että muutokset ovat olleet hyvästä.

– Totta kai hyvä fiilis, kesäharjoittelussa on positiivista vireyttä. Uusia äijiä on tullut sisään. Se tuo heillekin lisämotivaatiota, kun he näkevät, miten niin sanotut vanhat pelaajat touhuavat ja hymyilevät, viime kaudella yhteensä 40 pistettä nakuttanut Järvinen muotoilee.

Tappara on Järvisen sanojen mukaan saanut jälleen ”raikkaampaa meininkiä”. Edellisten kausien dynastiajoukkue pystynee täten pelaamaan edelleen voittavaa kiekkoa.

– Aina kun väki vaihtuu, se tuo oman mausteensa. Varmasti meille ihan hyvä muutos, kun saadaan uutta verta sekä penkin taakse että kaukaloon. Löydetään varmasti raikkaampaa meininkiä ja pystytään jatkamaan voittojen tiellä jatkossakin.