Liigassa viime kaudella viimeistä edelliseksi jäänyt Sport teki tappiota päättyneellä tilikaudella. Konsernin tulos ennen veroja oli tarkalleen -134 344 euroa, Vaasan Sportin kotisivuilla tiedotetaan.

Maaottelutaukoon asti tuloskehitys oli positiivinen, mutta tämän jälkeen alkoivat haasteet.

Kotisivuilla huomautetaan, että alkanut loukkaantumiskierre vaikutti merkittävästi joukkueen peliesityksiin ja sitä kautta irtolippu- ja ravintolamyyntiin.

– Paha loukkaantumiskierre näkyi urheilullisen tuloksen lisäksi myös konsernin tuloksessa. Tehdyistä toimenpiteistä huolimatta emme pystyneet kokonaan paikkaamaan ottelutapahtumien heikkoa tuottoa ja sen vaikutusta yhtiön tulokseen. Toki myymällä pelaajia loppukaudella tulos olisi kääntynyt positiiviseksi, mutta siihen emme halunneet ryhtyä, kertoo puheenjohtaja Heikki Hiltunen sivuilla.

Joukkueen leirissä on tapahtunut muutoksia, ja nyt Hiltusen sanojen mukaan tulevaisuuteen katsotaan luottavaisin mielin.

Sport on rakentanut joukkuetta energisemmäksi, ja myös lippupolitiikassa on tapahtunut muutoksia.

– Vaikka viime kausi oli lievä pettymys, lähdettiin luottavaisin mielin rakentamaan uutta kautta. Joukkueeseen hankittiin tarkasti profiloituja pelaajia, joiden avulla halutaan saada aikaisempaa energisempi joukkue Vaasaan. Myös kausikortti- ja lippuhinnoittelua olemme uudistaneet, Hiltunen alleviivaa.