NHL-uransa aikana yli 1200 tehopistettä nakuttanut Jeremy Roenick odottaa yhä kutsua NHL:n arvostettuun kunniagalleriaan, Hockey Hall of Fameen.

Roenick nousi aikanaan esille Chicago Blackhawksissa, jossa hän ylitti runkosarjassa 100 tehopisteen rajan kolmesti peräkkäin. Tämän lisäksi hänet nähtiin muun muassa Phoenix Coyotesissa ja Philadelphia Flyersissa. Roenickin NHL-ura päättyi vuonna 2009.

Tämän jälkeen Roenick on toiminut NBC:n kommentaattorina. Roenick on herättänyt jos jonkinlaisia mielipiteitä värikkäiden kommentointiensa vuoksi.

TV-töiden keskellä Roenick on odotellut kutsua Hall of Fameen.

– En suutu tuosta – ihmettelen vain. Sanoisin, että 98 prosenttia kavereista, jotka ovat päässeet sinne, ovat olleet aivan ehdottomia valintoja. Muutamien kohdalla olen esittänyt kysymyksiä, ja muutamat valinnat ovat nostattaneet kulmakarvojani. En kuitenkaan hermostu tuosta, Roenick sanoi WGN Radion toimittajalle Scott Kingille.

– Tuollainen valinta on kuitenkin kaikista isoin kunnia, minkä kukaan urheilija voi saada. Toivottavasti valintakomitea soittaa minulle jossain vaiheessa. Pitää muistaa, että monet vähintään yhtä hyvät pelaajat ovat saaneet odottaa valintaa hyvin pitkään, Roenick mietti.

Tänä vuonna kunniagalleriaan kutsun saivat muun muassa Teemu Selänne ja Paul Kariya. Valittujen joukossa oli myös muun muassa Dave Andreychuk, joka on saanut odotella omaa vuoroaan tovin ajan.

– On ihan turha kuvitella mitään, ennen kuin saa kutsun sinne. Ei tuosta kannata suuttua tai turhaantua. Sellainen menee ihan egoilun piikkiin, enkä halua ajatua sellaiseen. Haluan, että joku muu ajattelee minun kuuluvan sinne, ja se on aiheellista vasta sitten, kun sinne valitaan mukaan, Roenick totesi.