SB Nationin toimittaja kävi tutustumassa HIFK:n harjoituksiin ja haastatteli päävalmentaja Ari-Pekka Seliniä. Aiheena oli huippulupaus Miro Heiskanen, jonka ensi kauden pelipaikkaa ei varmuudella tiedä kukaan.

Heiskanen lähtee vielä ennen NHL-kauden alkua Dallasin harjoitusleirille, jonka jälkeen päätetään, palaako hän vielä vuodeksi liigajäille vai pitääkö Stars hänet heti kokoonpanossaan. Pallo on siis NHL-seuralla.

Selin ei ota stressiä siitä, saako hän puolustajan käyttöönsä ensi kaudeksi HIFK:n kokoonpanoon.

– Miro on fiksu ja taitava luistelija. Luulen, että hän yllättää myös Dallasin. Me toivomme hänen tulevan takaisin, mutta odotetaan ja katsotaan, mitä tapahtuu, Selin sanoo sivuston haastattelussa.

Joka tapauksessa Heiskanen ei ole HIFK:n kokoonpanossa Liigan ensimmäisissä peleissä, sillä Starsin harjoitusleiri on vielä siihen aikaan käynnissä.

– Heiskanen on puolustaja, jollainen Suomelta on puuttunut viimeiset 10-20 vuotta. Välillä on vaikea muistaa, että hän on vasta 18-vuotias. Hän ei ole normaali suomalainen puolustaja, vaan enemmänkin Niklas Lidströmin tyylinen. Hänellä on loistava tulevaisuus edessään, olen varma siitä, Selin ylistää.