Venäläispuolustaja Andrei Markov pelaa ensi kaudella KHL:ssä.

Markov vahvisti asian torstaina median edustajille.

38-vuotias Markov ehti edustaa Montreal Canadiensia yhteensä 16 kauden ajan.

Markovin mukaan hän olisi voinut pelata Canadiensissa vielä yhden vuoden mittaisella sopimuksella. Canadiens ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle. Markov ei myöskään halunnut pelata NHL:ssä muualla kuin Canadiensin riveissä.

KHL:ään lähtö tarkoittaa sitä, että Markov saatetaan nähdä ensi kaudella talviolympialaisissa. Tähän mennessä Markov on pelannut kolmissa olympialaisissa.

Markov ei ole omien sanojensa mukaan allekirjoittanut vielä sopimusta KHL-seuran kanssa. Tuleva osoite on kuitenkin jo selvillä.

Mainiona kiekollisena puolustajana tutuksi tullut Markov ei kuitenkaan sulkenut pois mahdollisuutta, että hän palaisi vielä takaisin NHL:ään. Ensi kauden hän viettää joka tapuksessa KHL:ssä.

Arpon Basu

@ArponBasu
"I was ready to stay in Montreal, I was ready and willing to sign a one-year deal. It didn't work" - Andrei Markov. Boom goes the dynamite.

Arpon Basu

@ArponBasu
"I know what team it's going to be but I can't tell you right now because I haven't signed yet" - Markov on KHL destination

Arpon Basu

@ArponBasu
"I'm not closing the door on especially Montreal and I'm not closing the door on the NHL" - Markov on whether he may return next year.