Pittsburgh Penguinsin riveissä Jevgeni Malkin on ehtinyt juhlia kolmesti Stanley Cupin voittoa, minkä lisäksi hän on pokannut myös lukuisia henkilökohtaisia palkintoja.

Torstaina Malkin juhlisti tuoreinta mestaruutta kotimaassaan Venäjällä yhdessä Penguinsin apuvalmentajan Sergei Gontsharin kanssa.

Kaksikko esitteli Stanley Cupia Moskovassa, missä Malkin antoi myös varsin erikoisen kommentin toisesta venäläisestä supertähdestä Aleksandr Ovetshkinista.

– Olen ollut hieman onnekkaampi kuin Ovetshkin, siksi olen voittanut noita pokaaleita, Malkin sanoi Sports-Expressin toimittajan Igor Eronkon mukaan.

– Heillä on ihan samalla tavalla hyvät saumat mihin tahansa. Toivon, että hän voittaa Stanley Cupin joskus, Malkin räväytti.

Capitals on yksi Penguinsin pahimmista kilpakumppaneista NHL:ssä. Joukkueet kävivät erittäin kovan seitsemän ottelun mittaisen taiston keväällä pudotuspeleissä. Myös silloin Malkin ja Penguins saivat iloita, Ovetshkin ja Capitals taas kovivat rajun pettymyksen.

Malkin kommentoi myös kohuttua tapausta, jossa hän jäi NHL:n kaikkien aikojen sadan parhaan pelaajan listan ulkopuolelle. Alkuvuodesta tähdistöpelin yhteydessä julkaistu lista on herättänyt kovaa kritiikkiä.

– Olin hieman pettynyt, kun en ollut mukana siinä. Voitin kuitenkin Stanley Cupin, joten olen iloinen, Malkin kuittasi.