Vegas Golden Knightsin organisaatio GM George McPheen johdolla pääsi viime yön laajennusdraftissa valitsemaan uuden NHL-joukkueen kokoonpanon muiden joukkueiden suojaamattomista pelaajista.

Lisäksi McPhee oli tehnyt muiden seurojen kanssa erilaisia sopimuksia. Valtaosassa diileistä kyse oli siitä, että Vegas jättää valitsematta jonkun muun seuran tietyn pelaajan ja saa vastapalveluksena muita pelaajia tai varausvuoroja.

Vegas teki laajennusdraftin aikana muiden seurojen kanssa yhteensä 10 treidiä.

Lopputulos oli Vegasin kannalta vähintään kohtuullinen. Seuralla on listoillaan 37 pelaajaa, eli miehiä lähes kahden joukkueen tarpeiksi. Lisäksi Vegas sai TSN-kanavan tietojen mukaan hankittua 11 varausvuoroa (NHL:n alkuperäisen uutisen mukaan 10) lähivuosien draft-tilaisuuksiin.

Onkin selvää, että Vegas treidaa saman tien useita pelaajia eteenpäin. Erityisesti puolustajista seuralla on ylitarjontaa: Vegasin listoilla on nyt peräti 15 pakkia.

TSN kokosi yhteen joidenkin Vegasin tekemien diilien yksityiskohtia.

– Vegas sai hyökkääjä Reilly Smithin Florida Panthersista vaihdossa Vegasin vuoden 2018 neljänteen varausvuoroon
– Vegas sai Minnesota Wildista hyökkääjä Alex Tuchin vaihdossa Vegasin tämän tai ensi kesän kolmanteen varausvuoroon.
– Vegas sai Tampa Bay Lightningilta puolustaja Nikita Gusevin sekä tämän kesän toisen varausvuoron ja ensi kesän neljännen varausvuoron.
– Vegas sai Pittsburgh Penguinsilta kesän 2020 toisen varausvuoron
– Lisäksi Vegas sai treideissä puolustaja Shea Theodoren Anaheim Ducksilta, hyökkääjä David Clarksonin Columbukselta sekä hyökkääjä Mikhail Grabovskin ja puolustaja Jake Bischoffin New York Islandersilta.

Tässä vielä muistutuksena Vegas Golden Knightsin koko pelaajalista:

NHL

@NHL
The @GoldenKnights have a team. Here are all the #VegasDraft selections.