Philadelphia Flyers varasi NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen 2. vuorolla kanadalaishyökkääjä Nolan Patrickin.

18-vuotiaan Patrickin kausi oli loukkaantumisen rikkoma, mutta nuorukainen takoi silti Kanadan juniorisarjassa WHL:ssä 33 ottelussa hurjat 20 maalia ja 46 tehopistettä.

TSN:n toimittaja Bob McKenzie näkee Patrickin pelanneen viimeiset ottelunsa juniorisarjassa.

– En usko sekuntiakaan, että hänellä olisi enää mitään opittavaa juniorisarjasta, McKenzie laukoo.

Sentterinä pelaava Patrick joutuu kovaan taisteluun pelipaikoista, jos mies lopulta päätyy Flyersin NHL-kokoonpanoon ensi kaudella.

Flyers hommasi varaustilaisuudessa suomalaissentteri Jori Lehterän ja lähetti Brayden Schennin St. Louis Bluesiin vastikkeena. (Lue uutinen tästä.)

Flyersin kokoonpanosta löytyy ennestään senttereinä Claude Giroux, Sean Couturier ja suomalainen Valtteri Filppula.

Selvää on, että jonkun pelaajista täytyy siirtyä laidalle tai sitten ulos kokoonpanosta, jos 18-vuotias huippulupaus Patrick saapuu joukkueeseen.

– Jonkun sentterin täytyy pelata laidassa. Lehterä pystyy pelaamaan laidassa. Meidän pelaajatarkkailijamme ovat nähneet hänet laiturina, mutta hän pelaa useimmiten sentterinä. Hän kuitenkin pitää enemmän sentterin paikasta, niin kuin muutkin sentterimme. Jonkun vain täytyy pelata laidassa, Flyers-GM Ron Hextall kertoi NCB Sportsin mukaan.