NHL:n laajennusvaraustilaisuus alkaa kesäkuun 18. päivä ja Vegas Golden Knightsin lopullinen joukkue paljastetaan 21. päivä.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjää Joel Armiaa pidetään yhtenä potentiaalisena Vegasin valintana tulevassa tilaisuudessa. 24-vuotias porilainen jää monissa asiantuntijoiden kaavailuissa Jetsin suojattujen pelaajien ulkopuolelle.

Armia ei kuitenkaan vaivaa päätään tulevalla laajennusdraftilla.

– En tiedä suojaako Jets minut tai haluaako uusi seura minut, jos se on mahdollista. Minulla ei ole mitään hajua, mitä lähipäivinä tapahtuu, Armia naureskelee Satakunnan kansan haastattelussa.

– Ainakin siihen saakka olen Jetsin äijä, kunnes tulee puhelinsoitto tai nimi ilmestyy jonkin toisen seuran papereihin.

Vegasin yhtenä mahdollisena valintana pidetään New York Rangersin suomalaisvahtia Antti Raantaa, joka jää suurella todennäköisyydellä suojattujen pelaajien ulkopuolelle.

Raanta ja Armia olivat molemmat mukana Porin Ässien vuonna 2013 Suomen mestaruuden voittaneessa ryhmässä. Kaksikko saatetaan nähdä ensi kaudella yhdessä Vegasin kirkkaissa valoissa.

– Olisi varmasti ihan hauskaa, jos tuollainen skenaario toteutuisi, mutta oikeasti kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, Armia kertoo.

Armialla on yksi kausi sopimusta Jetsin kanssa jäljellä, eikä nuorukaisella ole suurta halua siirtyä Vegasin riveihin.

– Tykkään tosi paljon Winnipegistä. Meillä on hyvä, nuori ryhmä, jolla on mahdollisuuksia paljon nähtyä parempaan ensi kaudella.

Lue tästä alkuperäinen haastattelu.