Kanadalaispuolustaja Marc Methot ei pitänyt hirveästi siitä, millaisen kuvan kanadalainen TV-yhtiö TSN oli julkaissut häneen liittyen.

Twitterissä TSN toi julki päivityksen, jossa oli mukana näkemys Methotin kommenteista.

– En halunnut lähteä minnekään. En pyytänyt tätä, kuului lainaus, johon TSN jatkoi: ”näin Methot kommentoi Starsiin päätymistä”.

Tähän Methot vastasi Twitterissä.

– Lol tämän otsikon kanssa. Olen iloinen mies ja olen iloinen muutoksesta, Methot heitti takaisin.

Methotin uusi seura Dallas Stars liittyi mukaan piikittelemään TSN:ää.

– Jos haluat lukea siitä, mitä hän OIKEASTI sanoi, voimme tarjota sen. Tervetuloa Dallasiin Marc, hienoa, että olet täällä!, Stars twiittasi linkin kera.

Starsin kotisivuilla Methotin kommentit olivat aivan toista luokkaa.

– Rakastan tätä mahdollisuutta ja ideaa, että saan pelata Texasissa. Olen innoissani tästä, Methot sanoi.

Methot oli vasta melkoisessa pesukoneessa, sillä hänet poimittiin kesän laajennusdraftissa Vegas Golden Knightsiin.

Uusi NHL-seura päätyi kuitenkin treidaamaan Methotin alkuviikosta Dallasiin.

– Tuo oli vaikeaa aikaa, ei vain minulle, vaan myös raskaana olevalle morsiamelleni. Kaikesta vaikeinta tuossa oli epätietoisuus. Sitä ei tiennyt, että mihin me päädymme.

Vegasiin päätymisen yhteydessä Methot keräsi kovasti kiinnostusta ympäri NHL:ää. Raporttien mukaan useampi seura oli kanadalaispuolustajan perässä.

Osa kiinnostuneista seuroista oli kuitenkin Methotin siirtokieltolistalla.

– On totta kai ikävää sanoa ”ei” seuroille. Tuo on jotain sellaista, missä en edes voinut kuvitella olevani ehkä kymmenen vuotta sitten. Olen tehnyt kovasti töitä sen eteen, että tuollainen pykälä on sopimuksessani. Tuo antaa mahdollisuuden sille, että voin hieman määritellä ja toivoa sitä, minne haluaisin päätyä, jos minua liikutellaan. Rehellisesti sanottuna olin hyvin onnekas, kun päädyin Dallasiin.

Methot, 32, ehti kuulua Ottawa Senatorsin runkopuolustajiin viime vuosien aikana. Methot muodosti erittäin hyvän pakkiparin yhdessä ruotsalaistähden Erik Karlssonin kanssa.