Yksi NHL:n kuumimmista nimistä vapaiden pelaajien markkinoilla on 35-vuotias huippuhyökkääjä Patrick Sharp, jonka viime kausi Dallas Starsissa meni pilalle lonkkaleikkauksen takia.

Starsin GM Jim Nill on jo sanonut, että seurajohto aikoo istua Sharpin kanssa alas ja neuvotella mahdollisesta jatkosopimuksesta.

Neuvotteluista ei tule helpot, sillä Sharpin juuri päättynyt pitkä sopimus toi miehelle 5,9 miljoonan dollarin vuosiansiot. Ainoastaan 18 tehopistettä 48 ottelussa tehtaillut laitahyökkääjä on hankalassa asemassa, kun aletaan puhua rahasta.

Sharpille yksi loistava ratkaisu Dallasin lisäksi olisi kääntää katseet takaisin kohtia Chicagoa, missä hän pelasi kymmenen vuotta ja toimi Blackhawksin varakapteenina seuran voittaessa kolme Stanley Cupia.

Tutuissa ympyröissä Sharpilla olisi myös hyvä mahdollisuus saada itsensä takaisin raiteille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Blackhawks hankki takaisin Brandon Saadin, joten seuran valmennuksella ja johdolla on selvästi haluja kasata ”vanha bändi” kokoon.

Sharpista Blackhawks saisi itselleen luottoratsun hyvällä sopimuksella.