Washington Capitalsin kausi päättyi surulliseen pettymykseen pudotuspelien toisella kierroksella, mutta tuttuun tyyliinsä joukkueen ykköstähti Aleksandr Ovetshkin ei jäänyt toimettomaksi kauden päätyttyä.

Ovetshkin osallistui nimittäin venäläisen mallin ja seurapiirijulkkiksen Elena Perminovan Elena Perminova SOS -nimiseen hyväntekeväisyyskampanjaan, jolla kerätään rahaa sairaille lapsille.

Perminova julkaisi viime viikolla Instagramiin kuvan kulttielokuvasarja Star Warsin pahishahmosta Darth Vaderista. Hahmon ja sen puvun alla olleen tuntemattoman julkkiksen on määrä vierailla ja esiintyä asussaan lapsille pidettävissä suurissa juhlissa.

Puvun alta paljastui tiistaina, kukas muukaan kuin NHL:n maalipyssy Ovetshkin.

Kovimmat Star Wars -fanit huomasivat kuitenkin Ovetshkinin Vader-asusta pienen nolon yksityiskohdan.

Venäläisten luomalla Darth Vaderilla oli kädessään Kylo Ren -pahikselle kuuluva valomiekka, jossa on poikittain menevät suojaukset käden yläpuolella. Vaderin alkuperäinen miekka on painavampi, eikä siihen kuulu ollenkaan suojauksia.

– Väärä valomiekka. Darth Vader ei koskaan käytä kevyttä sapelia, jossa on poikittaiset suojat. Se on Kylo Renin popularisoima. #KaupatkaaOvetshkin, Brandongolden11-nimimerkki korjaa Twitter-tilillään.

Katso alla olevasta Instagram-linkistä Ovetshkinin Darth Vader -video.

Punkaroos

@stayponyboygold
Wrong light saber. Darth Vader never uses a light saber with crossguards, a model popularized by Kylo Ren. #TradeOvi

NoVa Caps

@NoVa_Caps
Ovi, as Darth Vader:

instagram.com/p/BVCks-knB1T/