Washington Capitals otti elintärkeän 5-2-voiton Pittsburgh Penguinsista pudotuspelien toisen kierroksen kuudennessa kamppailussa.

Capitals esitti täysin suvereeneja otteita pelissä, eikä Penguins onnistunut laukomaan ottelussa kuin vain 18 kertaa maalia päin.

Capitals johti ottelua parhaimmillaan 5-0, mutta Penguins onnistui tekemään kamppailun lopussa kaksi kosmeettista maalia.

Penguinsin puolustaja Olli Määttä oli joukkueensa parhaimmistoa. Suomalainen pelasi ottelussa yli 20 minuuttia ja hänen tehotilastonsa oli +1.

Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin vaarallinen tilanne, kun Penguinsin tähtipelaaja Sidney Crosby lensi vaarallisesti laitaan pää edellä.

Fanit pystyivät kuitenkin huokaisemaan helpotuksesta, kun vakavan aivotärähdyksen viime viikolla kokenut Crosby nousi ylös törmäyksen jälkeen ja pystyi jatkamaan pelaamista.

Sportsnet

@Sportsnet
#DontMissAMoment: Crosby takes a mean slam into the boards late into the 1st period

Pudotuspelisarja on tasatilanteessa 3-3. Ratkaiseva seitsemäs kamppailu pelataan Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Washingtonissa.