Pittsburgh Penguins kirjasi NHL:n Stanley Cup -finaalissa äärimmäisen nöyryyttävä ennätyksen nimiinsä.

Penguins-ryhmä ei onnistunut ampumaan yhtään laukausta Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinteen vartioimaa maalia kohti ottelun toisessa erässä.

Penguinsin laukaukseton putki kesti hämmästyttävät 37 minuuttia ja se päättyi hyökkäjä Jake Guentzelin kutiin, joka löysi tiensä lopulta Predators-vahti Rinteen selän taakse.

Stanley Cup -finaalien historiassa yksikään joukkue ei ole aikaisemmin jäänyt ilman maaliin päin kohdistunutta laukausta täyden erän aikana. NHL:ssä on laskettu laukauksia kaudesta 1957-58 lähtien.

Penguins voitti ensimmäisen osaottelun maalein 5-3. Lue ottelusta lisää klikkaamalla tästä.