Pittsburgh Penguinsin ja Nashville Predatorsin välisessä Stanley Cup -finaaliottelussa nähtiin erikoinen tilanne, joka keskeytti ottelun väliaikaisesti.

Predators-fani Jacob Waddell oli salakuljettanut Penguinsin kotiareenalle kokonaisen kissakalan. Kiekkofani viskasi kissakalan toisessa erässä jäälle, jonka johdosta ottelu jouduttiin keskeyttämään väliaikaisesti.

Intohimoinen Predators-fani heitettiin järjestysmiehien toimesta ulos, mutta häntä ei kuitenkaan pidätetty tekonsa takia. The Midday 180 -kanavan tietojen mukaan mies sai kuitenkin porttikiellon Pittsburghiin.

Tempauksen uskotaan olevat The Midday 180 -radiokanavan luoma mainostemppu, koska Waddellilla oli päällään kanavan logolla varustettu t-paita. Myös kissakalan ympärille oli laitettu teipillä radiokanavan logo.

– Se oli uskomatonta. Teimmekö maalin?, Waddell kommentoi radiokanavalle ottelun jälkeen.

Kissakalaperinne alkoi Nashvillessä vuonna 2003 Chicago Blackhawksia vastaan pelatussa pudotuspelisarjassa. Fanit rakastuivat ideaan ja perinne on elänyt hyvin vielä viime vuosinakin.

Predators taisi saada hurjan vireen päällä kissakalan ansiosta, koska he onnistuivat pitämään Penguins-ryhmän peräti 37 minuuttia ilman maaliin päin kohdistunutta laukausta erikoisen tapauksen jälkeen. Lue Penguinsin nöyryyttävästä ennätyksestä klikkaamalla tästä.

Voittoon kissakala ei kuitenkaan Predatorsia siivittänyt, koska Penguins poistui kaukalosta voittajana maalein 5-3. Lue ottelusta lisää tästä.