Leijonat ainakin antaa jännitystä koko rahalla.

Oli taas huima peli. Päällimmäisenä mieleen tulee seuraavat asiat; saatiin voitto ja huikea alivoimataistelu jatkoajalla. Siellä todella jätkät laittoivat kroppaa likoon. Blokkasivat ja tekivät kaiken. Sitten Hännikäisen läpiajo ja maali. Se oli hyvä lopputulos.

Norjan tasoitusmaalista. Kyllä se olisi pitänyt pystyä hoitamaan tyylikkäämmin ja paremmin. Toki maalia edelsi kauhea tuomarivirhe. Tuli aloitus omaan päähän ja ne pääsivät kävelemään maalille ja meidän väki oli persuuksillaan. Sen jälkeen Ohtamaalta tuli huolimaton taklaus ja kyynärpää päähän. Siihen loppuun alivoima ja näytti kyllä aika synkältä.

Taas tullaan siihen, että tämä on joukkuepeli ja sieltä nousi taistelevat Leijonat. Tappoivat sen Norjan ylivoiman ja siitä voittoon.

Paljon oli hyvää pelissä. Tämä on maalintekopeli ja kiitokset tällä kertaa pakeille. Hietanen ja Honka tekivät maalit ja lähettivät terveiset hyökkääjille.

Positiiviset fiilikset ja tästä on eri lähtökohdat lähteä kaatamaan Sveitsiä. Erikoismaininta pitää antaa koko ottelun raataneille Savinaiselle, Filppulalle, Aholle ja Rantaselle. He tekivät esimerkillistä työtä koko ajan vaihto vaihdon jälkeen.

Enemmin tai myöhemmin työ tulee kiittämään tekijää. Huomenna kun on samanlainen työnteko Sveitsiä vastaan, se tullaan palkitsemaan.

Timo Jutila

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).