PARIISI. Leijonat leimasi maanantaina yhden uuden kisapassin, kun Joonas Järvinen hyppäsi mukaan pelivahvuuteen

Tämä liike tiesi käytännössä sitä, että puolustuspään paikat ovat nyt täytetty.

Tshekkiä vastaan Leijonat toki lähtee seitsemällä puolustajalla, sillä kapteeni Lasse Kukkonen on yhä sivussa.

– Ei siitä (tilanteesta) pysty hirveästi mitään sanomaan. Ei pelaa tänään, mutta katsotaan huomenna tilannetta taas uudestaan, Leijonien GM Jere Lehtinen sanoi Kukkosesta SuomiKiekko-sivustolle.

NHL-seura St. Louis Bluesin suomalaissentterin Jori Lehterän pelit päättyivät viime yönä, kun Blues tipahti jatkosta Nashville Predatorsia vastaan.

Mikä Lehterän tilanne on? Onko keskusteluja käyty?

– Kerrotaan sitten kun on kerrottavaa. Tällä hetkellä ei ole mitään sen suhteen sanottavaa. Infotaan, jos on jotain, Lehtinen sanoi mystisesti.

– Yksi passi on leimaamatta. Mutta pitää katsoa peli kerrallaan. Nyt mennään näillä ja huomenna tarkistellaan tilannetta taas uudelleen.

Joukkueena Leijonat on kovan paikan äärellä, sillä alla on murskatappio sunnuntailta Ranskaa vastaan.

– Hyvä, että päästään pelaamaan heti nyt seuraavana päivänä sen eilisen pelin jälkeen. Pääsee yrittämään uudelleen, Lehtinen mietti maanantain Tshekki-pelin alla.

Lehtisen mukaan joukkueessa ei ole näkynyt rauhattomuutta tai paniikin piirteitä ruman tappion jäljiltä.

– Kaksi peliä pelattu, yksi voitto ja yksi tappio. Peli kerrallaan mennään ja tapahtuu mitä tapahtuu. Totta kai halutaan saada peliä paremmaksi koko ajan ja pelaajat kyllä tietävät sen, että mitä vaatii, jotta voi voittaa pelejä täällä.