Jokerit on virallistanut yhteistyön tällä kaudella Mestiksen finaaleissa pelanneen Kiekko-Vantaan kanssa.

Osapuolet ovat solmineet 2+1-vuotisen sopimuksen.

Jokerit ja vantaalaisseura ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, mutta nyt tehty sopimus tuo seurat virallisesti yhteen Jokereiden mukaan.

Joukkueet pelaavat myös tulevalla kaudella väritykseltään samoissa peliasuissa.

– Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Yhteistyön avulla pyritään vahvistamaan pelaajapolkua Jokereiden KHL-joukkueen, Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen sekä Jokereiden A-nuorten välillä. Myös Kiekko-Vantaan A-nuoret ovat toiminnallisesti mukana yhteistyössä. Jokereiden ja Kiekko-Vantaan tavoitteena on kehittää seuratoimintaa niin pelaaja- kuin valmentajatasolla.

– Kiekko-Vantaa pelasi finaaleissa tällä kaudella ja on pystynyt viime vuosina tasaisesti ottamaan askeleita uusille tasoille. Huippuvalmennuksen myötä pelaajille on luotu mahdollisuudet kehittyä. Tätä trendiä haluamme jatkaa, Kurri miettii.

– Yhteistyöllä Jokereiden kanssa on erittäin suuri merkitys Kiekko-Vantaalle niin urheilupuolella kuin myynnissä ja markkinoinnissa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää entistä parempia pelaajia, sanoo Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.