Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Mark Scheifele laitettiin kauden päätteksi kanadalaismedia Sportsnetin kovaan tenttiin.

Toimittaja Luke Fox tiedusteli Scheifeleltä, mikä oli NHL-kauden paras tarina Jetsin teinitähti Patrik Laineesta.

Scheifele muisteli kauden loppupuolella pelattua Toronto Maple Leafsiä vastaan pelattua ottelua , jossa Laine iski 30 maalinsa.

– Peli Torontossa. Annoin hänelle syötön ja hän teki maalin. Me tulimme vaihtopenkille ja hän kuiskasi minulle: ”Hei, voitko syöttää vielä yhden minulle?” Olin siihen: ”Mitä oikein tarkoitat?” Hän vastasi siihen, että: ”Seuraava olisi minun 30:s maali” Vastasin hänelle: ”Ok, voimme tehdä sen.” Hän iski lopulta aivan toisen erän viime hetkillä 30 maalinsa. Se oli hauskaa. Hänen laukaus on hervoton, Scheifele muistelee.

Katso tästä Laineen NHL-kauden 30:s maali.

Scheifeleltä kysyttiin myös, kiinnostaako Lainetta vuoden tulokkaalle jaettava Calder-palkinto.

– Kaikkia kiinnostaa. Ihmiset rakastavat henkilökohtaisia saavutuksia. En usko, että se on ainut asia, mikä hänen mielessään on. Kilpailijana sinä haluat voittaa, oli tilanne mikä hyvänsä. Halua voittaa juoksun jäätelökioskille, tai mitä vaan, Scheifele kertoo.

– Se ei kuitenkaan ole sinun mielessäsi näin: ”Hei, minun pitää tehdä sitä tai tätä, että voitan Calderin” Se on enemmänkin kuin: ”Pelasin hyvin ja joukkueemme pelasi hyvin. Voitan Calderin.” Tuo ketjureaktio, Jets-tähti jatkaa.

Lue täältä Sportsnetin haastattelu.