Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin välisestä ottelussa kehkeytyi mieletön trilleri.

Penguinsin hyökkääjä Nick Bonino ampui Penguinsin 3-2-johtoon vain alle kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Kotijoukkue Capitals sai kuitenkin hurjan loppuhurmoksen päälle ja laittoi Penguins ryhmän uskomattomaan puristukseen, kun kamppailua oli vain kolme minuuttia jäljellä.

Capitalsin Aleksandr Ovetshkinin johtama ykköskenttä sai lukuisia maalipaikkoja täysin sekasortoisen 20 sekunnin aikana.

Vierasjoukkueen maalivahti Marc-Andre Fleury esitti kuitenkin käsittämättömiä pelastuksia ja onnistui pitämään maalinsa puhtaana.

– En nähnyt kiekkoa vähään aikaan. Minulla ei ollut mailaa. Liu’uin kaikkialle ja yritin tehdä torjuntoja, Fleury kuvaili tilannetta lehdistötilaisuudessa Pittsburgh Post Gazetten toimittajan Sam Wernerin mukaan.

Suomalaispuolustaja Olli Määttä oli sekasorron aikana jäällä, joista suurimman osan ajasta hän oli maassa uhrautumassa Capitalsin pommitusten eteen.

Katso tilanne ylhäällä olevasta Youtube-videosta.

Penguins voitti ottelun lopulta 3-2 ja nousi pudotuspelisarjassa 1-0-johtoon. Katso Ovetshkinin ja Sidney Crosbyn maalit tästä.