Minnesota Wildin suomalaiskaksikko Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat juonimassa joukkueensa elintärkeätä kavennusmaalia NHL:n pudotuspeleissä.

Granlund antoi ylivoimalla hienon syötön sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiterille, joka ampui kiekon suoraan St. Louis Bluesin maalivahti Jake Allenia päin. Wildin suomalaiskapteeni Koivu löysi kuitenkin ilmassa pyörivän irtokiekon ja ampui joukkueensa 2-3-kavennusmaalin, kun kolmatta erää oli jäljellä vain alle 10 minuuttia.

Minnesota teki kolmannessa erässä uskomattoman nousun tasoihin, kun hyökkääjä Jason Zucker viimeisteli kamppailun tasoihin 3-3 vain neljä minuuttia Koivun osuman jälkeen.

Suomalaishyökkääjä Erik Haula sai syöttöpisteen Zuckerin maaliin.

Wild ei saanut kovasta kiristään palkintoa, vaan joukkue hävisi trilleriottelun lopulta jatkoajan jälkeen 4-3.